Wednesday, March 17, 2010

Segra!

Иначе казано,EPIC WIN!

Новината е,че спечелих първо място в публицистично-художествения конкурс "Българин да се наричам".
Изненадата ми беше пълна,тъй като материала,разказващ за арийските корени на българите и за несъществуването на славянството,беше писан в просъница,в момент на невероятна липса на вдъхновение и по-скоро за отбиване на номера.Утре ще се ходи на награждаване :]

Също така има огромна вероятност мои фотографии да бъдат изложени за празника на Велико Търново на големи пана пред общината,но засега само стискайте палци.
Другата изложба ще е за празника на училището,вече е уредена.

Предстои ми национална историческа конференция по повод годишнина от въстанието на Асен и Петър,та и за там подготовки.Рефератите след това ще се публикуват в книга редом до имената на видни историци хихихи.

ПП:Не ги разбирам тия алкохолизирани протести на разни хора против ГМО.То бива заблуда,ама чак толкова да не схващат,че смисъл няма....не знам.Днес беше поредната сбирщина пред общината на такива типове,скандиращи "Оставка!" само,че и те не знаят,чия.Минавайки покрай тях,ми се замота главата от миризмата на алкохол,а беше едва пладне.

Дотук с ъпдейтите.
Виолета

1 comment:

Velin Markov said...

Стискам палци Вилее!!! Браво, много се радвам като чета такива нещица за теб! :)) Честито първо място, няма нищо изненадващо. The bright and talented stand out in the crowd ;) Тва е :)